Landing Page Greece [GR]

Κερδίστε μέχρι και € 200 εξαργύρωση


ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΠΙΛΕΓΜΈΝΕΣ ΜΗΤΡΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ASUS Z270,
X99 Ή Z170 ΜΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ INTEL®*

15 ΜΑΙΟΥ 2017 – 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Η ΝΟ. 1 ΜΑΡΚΑ ΓΙΑ ΜΗΤΡΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ

Οι περισσότερες πωλήσεις. Eυκολία χρήσης Αντοχή. Αξιοπιστία.

Εντός ενός μήνα από την κυκλοφορία τους, οι μητρικές κάρτες ASUS Z270 έγιναν η 1η σειρά σε όλο τον κόσμο — κερδίζοντας περισσότερα βραβεία από κάθε άλλη μάρκα. Οι μητρικές κάρτες ASUS Z170 κέρδισαν 2 φορές περισσότερα βραβεία από άλλες μάρκες και τα προϊόντα της σειράς μας Ζ270 ξεπερνούν γρήγορα τις προσδοκίες που είχαν τεθεί από τον προκάτοχό τους. Μοιραστείτε το πάθος ενός ειδικού και εμπιστευτείτε την ASUS — η μάρκα μητρικών καρτών με τα περισσότερα βραβεία σε όλο τον κόσμο!

Αγαπάμε αυτό το προϊόν και η σχετικά προσιτή του τιμή απλά αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα, γι’ αυτό και είναι το πρώτο προϊόν που κέρδισε το απόλυτο βραβείο OC3D.

Συνολικά η ASUS ROG Maximus IX Formula είναι ένα καταπληκτικό προϊόν.

Μια ειδικά σχεδιασμένη υδρόψυκτη μητρική κάρτα με ένα καινοτόμο σετ χαρακτηριστικών, η Maximus IX Formula είναι άλλο ένα καλά εκτελεσμένο προϊόν της σειράς Republic of Gamers.

Η ASUS MAXIMUS IX HERO διαθέτει μια σκόπιμα απλοϊκή, κομψή αισθητική και σας επιτρέπει να προσθέσετε μια ζωντανή πινελιά μέσω του συστήματος φωτισμού Aura της εταιρείας.

 

…η ROG Strix Z270F Gaming εντυπωσιάζει με το δικό της τρόπο. Έχει φανταστική όψη, την καλύτερη εμφάνιση κομψού φωτισμού RGB που έχουμε δει μέχρι τώρα χάρη στη λωρίδα πολλαπλών LED στο προστατευτικό Ι/Ο και η απόδοση υπερχρονισμού της ήταν εξαιρετική.

Μας αρέσει εδώ το σύνολο επαυξητικών βελτιώσεων και εάν η Z270F Gaming όντως φτάσει στην αγορά μόνο με μια μικρή διαφορά στην τιμή σε σχέση με τις υπάρχουσες πλακέτες Z170, κυρίως η Pro/Aura, θα πρόκειται για μια ασφαλή, αξιόπιστη αγορά.

Και μάλιστα σχεδόν υπήρξε μια πλήρης πλακέτα ΑΤΧ σε μορφή Micro-ATX.

Μια φανταστική πλακέτα mini-ITX με σχεδόν όλα τα ανώτερα χαρακτηριστικά που θα μπορούσατε να ζητήσετε για ένα μικρό, ισχυρό σύστημα

 


Διαθεσιμότητα σε

Βέλγιο, Βουλγαρία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Αίγυπτο, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ισραήλ, Ιταλία, ΙορδανίαΚουβέιτ, ΛατβίαΛίβανο, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σαουδική Αραβία, Σλοβακία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία,
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο* Η παρούσα προωθητική ενέργεια ενδέχεται να ολοκληρωθεί πρόωρα λόγω υψηλής ζήτησης *
(Αυτό θα ανακοινωθεί 1 εβδομάδα νωρίτερα)

* Για μια πλήρη λίστα των συμμετεχόντων εξουσιοδοτημένων εμπόρων και *
* υποψήφιων προϊόντων προωθητικής ενέργειας, ανατρέξτε στο Όροι και προϋποθέσεις. *

* Τα μοντέλα εξαργύρωσης ενδέχεται να ποικίλουν ανά χώρα. *

Οι προδιαγραφές και η τιμή υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.
© 2017 ASUSTeK Computer Inc. Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος.

Νομικές πληροφορίες - Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου - Επικοινωνία