Landing Page Netherlands [NL]

KRIJG TOT € 200 CASHBACK


Bij aankoop van geselecteerde ASUS Z270,
X99 of Z170 moederborden met Intel processoren

15 MEI 2017 - 07 JUNI 2017

AL MEER DAN 10 JAAR ‘S WERELDS NR. 1 MERK MOEDERBORD

Best-selling. Easy to use. Stable. Trusted

Binnen een maand na de lancering werden ASUS Z270 moederborden 's werelds nummer 1 serie. ASUS Z170 moederborden wonnen 2X zoveel prijzen als alle andere merken en de producten van onze Z270-serie overtroffen al snel de verwachtingen die door zijn voorganger gecreëerd zijn. Deel de passie van de deskundigen en vertrouw op ASUS - 's werelds meest bekroonde merk moederbord!

Wij houden ervan en de relatief betaalbare prijs is gewoon de kers op de taart. Daarom is dit het eerste product dat de OC3D Ultimate Award heeft gewonnen.

Al met al is de ASUS ROG Maximus IX Formula gewoon een geweldig product.

De Maximus IX Formula met een watergekoeld moederbord en innovatieve features is een goed uitgevoerd Republic of Gamers-product.

De ASUS MAXIMUS IX HERO heeft een onderscheidende, stijlvolle esthetiek met een levendige touch dankzij het Aura-verlichtingssysteem van het bedrijf.

 

... de ROG Strix Z270F Gaming maakt op geheel eigen wijze indruk. Het ziet er fantastisch uit, heeft de best uitziende en verfijnde RGB-verlichting die we ooit hebben gezien dankzij de muti-LED-strip op het I/O-schild en de overclockingsprestatie is uitzonderlijk.

Wij houden van het totale aantal verbeteringen wat dat betreft en als de Z270F Gaming daadwerkelijk op de markt komt met een kleine prijspremie bovenop de bestaande Z170 moederborden, met name de Pro/Aura, is het een veilige, duurzame aankoop.

In feite is er hier bijna sprake van een volwaardig ATX-bord op Micro-ATX formaat.

Een fantastisch mini-ITX-bord met bijna alle premium functies die u maar wilt hebben voor een klein, krachtig systeem

 


Beschikbaar in

België, Bulgarije, Tsjechië, Denemarken, Egypte, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Israël, Italië, Jordanië, Koeweit, Letland, Libanon, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Saoedi-Arabië, Slowakije, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije,Verenigde Arabische Emiraten, Verenigd Koninkrijk* DEZE AANBIEDING KAN VANWEGE DE GROTE VRAAG VOORTIJDIG WORDEN BEËINDIGD *
(DIT WORDT 1 WEEK VAN TEVOREN AANGEKONDIGD)

*VOOR EEN VOLLEDIGE LIJST MET DEELNEMENDE VERKOOPPUNTEN EN *
* IN AANMERKING KOMENDE PROMOTIEPRODUCTEN VERWIJZEN WIJ NAAR ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN Terms & Conditions. *

* ACTIEMODELLEN KUNNEN PER LAND VERSCHILLEN. *

De specificaties en prijs kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
© 2017 ASUSTeK Computer Inc. Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid - Gebruiksvoorwaarden - Contact