Landing Page Romania [RO]

Câştigaţi până la RON 900 cashback


ATUNCI CÂND CUMPĂRAȚI PLĂCILE DE BAZĂ SELECTATE ASUS Z270, X99 SAU Z170 CU PROCESOARE INTEL® *

15 MAI 2017 – 07 IUNIE 2017

MARCA NR. 1 DIN LUME DE PLĂCI DE BAZĂ DE PESTE 10 ANI

Top vânzări. Ușor de utilizat. Stabil. De încredere.

La o lună de la lansare, plăcile de bază ASUS Z270 au devenit gama nr. 1 din lume – care a câștigat mai multe premii decât orice altă marcă. Plăcile ASUS Z170 au câștigat de două ori mai multe premii decât alte mărci, iar produsele din gama noastră Z270 depășesc rapid așteptările stabilite de către predecesorul lor. Împărtășiți pasiunea experților și mizaţi pe ASUS – marca de plăci de bază care a câștigat cele mai multe premii!

Nouă ne place, iar prețul relativ convenabil reprezintă cireașa de pe tort, ceea ce îl face să fie primul produs care a câștigat Premiul Suprem OC3D.

Având în vedere toate acestea, ASUS ROG Maximus IX Formula este ceea ce este, adică un produs extraordinar.

O placă de bază cu sistem de răcire pe apă cu caracteristici inovatoare, Maximus IX Formula este un alt produs Republic of Gamers bine executat.

ASUS MAXIMUS IX HERO etalează o estetică subtilă și elegantă, permiţându-vă să adăugați o notă vibrantă prin sistemul de iluminare Aura al companiei.

 

…ROG Strix Z270F Gaming impresionează în felul său. Arată fantastic, are cel mai atrăgător și rafinat sistem de iluminat RGB pe care l-am văzut datorită benzii multi-LED de pe scutul I/O, iar performanța sa la supra-accelerare a fost excepțională.

Ne place totalul îmbunătățirilor sale incrementale și dacă Z270F Gaming ar sosi efectiv pe piață doar cu un bonus mic de preţ față de plăcile Z170 existente, în special Pro/Aura, acesta ar fi o achiziție sigură și durabilă.

De fapt, aproape a existat o placă ATX completă în format Micro-ATX.

O mini-placă ITX fantastică, cu aproape toate caracteristicile de clasă superioară pe care vi le-ați putea dori pentru un sistem mic și puternic.

 


Disponibil în

Belgia, Bulgaria, Republica Cehă, Danemarca, Egipt, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Israel, Italia, IordanKuwait, LetoniaLiban, Lituania, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Arabia Saudită, Slovacia, Spania, Suedia, Elveţia, Turcia,
Emiratele Arabe Unite, Regatul Unit* Această Promoție se poate încheia mai devreme datorită cererii mari *
(Se va anunţa cu 1 săptămână mai devreme)

* Pentru o listă completă a comercianților participanți și a*
* produselor eligibile pentru promoție, vă rugăm să consultați Termenii & Condițiile noastre. *

* Modelele ce pot fi răscumpărate pot varia în funcție de țară. *

Specificațiile și prețul pot fi modificate fără o informare prealabilă.
© 2017 ASUSTeK Computer Inc. Toate drepturile rezervate.

Informaţii legale - Politica de confidenţialitate - Date de contact