CÂŞTIGAŢI PÂNĂ LA 460 RON CASHBACK
CUMPĂRÂND ANUMITE PLĂCI DE BAZĂ
ŞI ANUMITE PLĂCI VIDEO PENTRU JOCURI

14th August, 2017 — 30th Septembrie, 2017

În vederea calificării pentru câştigarea a până la 460 RON Cashback* trebuie doar să cumpăraţi unul dintre pachetele promoţionale pentru jocuri:

1O plăci de bază din seriile** Z270, H270, B250 sau workstation-uri participante la promoţie

şi
2O de plăci video din seriile** STRIX-GTX1070 şi -GTX1080 participante la promoţie.


Acţiunea promoţională este aplicabilă achiziţiilor făcute de la dealerii participanţi în perioada 14 august - 30 septembrie 2017.
Decontarea cashback-ului dobândit se face între 13 septembrie şi 29 noiembrie 2017.

Participantul poate formula personal o reclamaţie în termen de 30 de zile de la data achiziţiei.

 

Marca nr. 1 din lume dedicată pentru jocuri.

ASUS este marca nr.1 din lume la plăcile de bază pentru gaming, fiind în frunte de peste un deceniu, câştigând mai multe premii decât orice altă marcă şi având vânzări de peste 500 de milioane în întreaga lume. Plăcile video ASUS sunt de asemenea pe primul loc în lume beneficiind în premieră şi în exclusivitate de tehnologia Auto-Extreme, un proces de producţie 100% automatizat ce asigură fiabilitate extremă. Alegeţi deci ASUS — marca în care puteţi avea încredere!

Marca nr. 1 din lume de plăci de bază de peste 10 ani

Cele mai vândute. Uşor de utilizat. Stabile. De încredere

Dacă vă doriţi cea mai bună placă de bază posibilă, procesor cu patru nuclee, şi aveţi suficienţi bani de cheltuit, această placă de bază (Maximus IX Extreme) este pentru dumneavoastră.
Pe scurt, ASUS ROG Maximus IX Formula este ceea ce este, un produs formidabil.
Cu sistem de răcire cu apă monobloc ROG integrat cu funcţii inovative, Maximus IX Formula este încă un produs Republic of Gamers bine făcut.
Gama The Maximus IX cuprinde multe modele ce sunt atrăgătoare pentru diferite segmente de piaţă dar considerăm că HERO este cel care combină o putere extraordinară cu aspectul grozav şi un set complet de caracteristici pentru a merita un loc de frunte pe lista celor care vor să descopere lumea Z270.
… ROG Strix Z270F Gaming vă va impresiona în modul său specific. Arată fantastic, are cel mai atrăgător şi rafinat sistem de iluminare RGB LED pe care l-am văzut datorită benzilor muti-LED de pe scutul I/O şi performanţa overclocking-ului este excepţională.
Ne place totalul îmbunătăţirilor sale incrementale şi dacă Z270F Gaming ar sosi efectiv pe piaţă doar cu un bonus mic de preţ faţă de plăcile Z170 existente, în special Pro/Aura, acesta ar fi o achiziţie sigură şi durabilă.
Plăcile de bază din seriia TUF fiind gândite de la bun început pentru durabilitate, folosesc componente testate la standarde militare, oferind stabilitate şi fiabilitate în condiţii extreme de lucru.
PRIME Z270-A este tot ce ai nevoie şi oferă tot ce îţi poţi dori de la o placă de bază modernă.

Marca nr. 1 din lume de plăci video dedicate pentru jocuri

Ştim că există un fenomen de "înţelepciune a mulţimii" ce îşi face efectul. KitGuru Annual Reader Awards sunt cel mai mai potrivit exemplu în acest sens.
ASUS GTX 1080 Strix este una din cele mai complete plăci grafice de pe piaţă în acest moment, combinând un aspect fantastic cu o performanţă grozavă, caracteristici termice excelente, şi zgomot redus.
Neîntrecut în misiunea de a-i extazia pe ultraentuziaşti, designul său monumental face ca Founders Edition să pară, comparativ, o încercare timidă.
Asus, ca întotdeauna, este printre primii care scoate ROG Strix GeForce GTX 1080.
Fie prin estetică, calitatea asamblării, eficienţă, caracteristici termice, sau orice altceva ai studia la această placă grafică, vei fi impresionat de o calitate deosebită.
Asus Republic Of Gamers GTX 1070 Aura RGB este cea mai bună GTX1070 pe care am testat-o până în prezent.
ROG Strix GTX 1070 e doar grozavă!
Pe scurt ASUS GTX 1070 Strix e o placă grafică foarte bună. Designul ASUS oferă o performanţă mare (cu 10% mai mare comparativ cu FE scos din cutie), un regim de funcţionare foarte bun şi temperaturi joase. S-o punem la treabă şi vom avea o placă grafică aproape perfectă.
Disponibil în

Belgia, Bulgaria, Republica Cehă, Danemarca, Egipt, Finlanda, Franţa, Grecia, Israel, Italia, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Arabia Saudită, Slovacia, Spania, Suedia, Elveţia, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie
[ Lista Ţărilor ]

 

Cum să cereţi Cashback-ul

Perioada de rambursare pentru această promoţie începe în 14 septembrie.

Puteţi iniţia cererea dumneavoastră după 30 de zile de la data cumpărării.

Vă rugăm păstraţi bonul de casă/factura, întrucât vă vor fi necesare.

De asemenea, veţi avea nevoie de numărul (numerele) de serie al produsului (produselor) cumpărate, cât şi de PPID-uri pentru vânzările la pachet.
PPID-ul este inscripţionat direct pe produs (Placa de bază sau grafică)*Pentru lista completă a dealerilor participanţi la promoţie şi a produselor eligibile în cadrul ei vă rugăm să consultaţi "Termeni şi condiţii".
**Modelele care fac obiectul acţiunii promoţionale pot fi diferite în funcţie de ţară.